Thús Wonen - Platform Wonen in Kollumerland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wonen > Huren

Thús Wonen stelt mensen in staat fatsoenlijk te wonen


Iedereen verdient een plek waar hij zich thuis voelt. Wij helpen mensen met een laag inkomen aan een geschikte woning in onze prachtige regio Noordoost-Friesland. We voelen ons verbonden met deze regio en we blijven er voor onze bewoners, ook nu er krimp dreigt. We hebben een gevarieerd woningaanbod dat zo goed mogelijk is afgestemd op de behoeften van onze klanten. Onze woningen voldoen aan de basiseisen voor goed wonen en kunnen dankzij die eenvoud betaalbaar blijven.

Woonconsulent Wytske Venema

Thús Wonen voelt zich verbonden met de regio en de doelstelling van het Platform om de woningmarkt in de gemeente Kollumerland onder de aandacht te brengen. Daarnaast zetten wij ons, net als het Platform, in voor het energiezuiniger maken van woningen voor lagere woonlasten en meer wooncomfort.  
Door kennis en krachten van de platformleden te bundelen kunnen wij de verbinding zoeken met de regio en de bewoners. Thús Wonen wordt vertegenwoordigd door Wytske Venema, Woonconsulent Projecten. Zij is 9 jaar werkzaam bij de woningcorporatie en onder andere het aanspreekpunt voor alle bewoners en stakeholders in Kollumerland op het gebied van herstructurering- en onderhoudsprojecten.

Zoek hier uw huurwoning


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu